menu Hjem

Vilkår og betingelser


Fraktkostnader:
Fast fraktpris uansett vekt er følgende:
Norge : NOK 70.-
Europa : NOK 110.- ( 14€)
Verden for øvrig : NOK 175.-

Betaling:
Vi benytter PayPal som formidler av betaling på vår hjemmeside. Du kan benytte Visa eller Mastercard som betalingsmiddel, men selve overføringen av pengene håndteres av PayPal. Hvis du ikke har benyttet Paypal tidligere kan du finne alt du trenger på denne siden. PayPal

SALGSVILKÅR
Innledning
Dette kjøpet er regulert av de nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Forbrukerkjøp over internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og e-handelsloven, og disse lovene gir forbrukeren ufravikelige rettigheter. Lovene er tilgjengelig på www.lovdata.no. Vilkårene i denne avtalen skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene, men oppstiller partenes viktigste rettigheter og plikter for handelen.

1. Avtalen
Avtalen består av disse salgsbetingelsene, opplysninger gitt i bestillingsløsningen og eventuelt særskilt avtalte vilkår. Ved eventuell motstrid mellom opplysningene, går det som særskilt er avtalt mellom partene foran, så fremt det ikke strider mot ufravikelig lovgivning.
Avtalen vil i tillegg bli utfylt av relevante lovbestemmelser som regulerer kjøp av varer mellom næringsdrivende og forbrukere.

2. Partene
Selger er:
Alma Musikk
Georg Frølichs vei 25,
1482 Nittedal
E-post: post@almamusikk.no
Orgnr: 920179746 MVA,
og betegnes i det følgende som selger/selgeren.
Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

3. Pris
Den oppgitte prisen i kassen for varen er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter og tilleggskostnader. Ytterligere kostnader som selger før kjøpet ikke har informert om, skal kjøper ikke bære.

4. Betalingen
Varene skal i utgangspunktet være forhåndsbetalt med PayPal eller Vipps før de blir sendt, men i spesielle tilfeller kan vi sende med faktura ved sending.

5. Angrerett:
Ved kjøp av varer kan du som kunde angre kjøpet i henhold til angrerettloven. Det innebærer at du uten grunn kan angre kjøpet inntil 14 dager etter at du mottok varene.
Ved kjøp av varer i vår nettbutikk vil du motta angrerettskjema sammen med din ordrebekreftelse ved gjennomført bestilling.
Her kan du laste ned Angrerettskjema
Les angrerettloven her.

6 . Retur og reklamasjonshåndtering:
Ved retur av varer kjøpt på www.almamusikk.no vil du få det betalte beløpet tilbakeført til den kontoen som ble benyttet ved kjøp av produktet, fratrukket eventuell returkostnad som dekkes av forbruker i henhold til angrerettloven. Varer som er sendt i postoppkrav vil ikke bli hentet og behandlet.
Tilbakebetaling for varer som blir sendt i retur per post, skjer når vi har mottatt varen(e) og godkjent returen, vanligvis innen 14 virkedager.
Du som kunde er ansvarlig for produktet under transport tilbake til oss. Varen(e) må pakkes forsvarlig. Notene må ligge i opprinnelig rekkefølge.

7. Personopplysninger:
Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle.play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play